Handelsbetingelser

Øreringene er alle håndlavede og kan derfor variere en lillesmule fra øreringene på webshoppen. Det er særligt ferskvandsperlernes form, der kan variere, da de er naturligt formet. Der kan også være variation i perlernes farvenuancer i virkeligheden sammenlignet med på computerskærmen, da det afhænger af opsætningen. 

Forsendelse

Øreringene sendes som Quickbrev med PostNord. Øreringene bliver sendt i løbet af fem arbejdsdage. Det afhænger af, om den style, du har valgt, er på lager, eller om den skal laves fra ny. Forsendelse koster 49 kroner. Brevene kan IKKE trackes.

Hvis øreringene har taget skade under fragten, send da gerne en mail, så jeg kan gå videre med det. 

Returnering

Hvis du har fortrudt dit køb, har du 14 dages returret fra den dato, du modtager øreringene på din adresse. Øreringene må ikke have været taget i brug, plomberingen skal være intakt og øreringene skal være pakket ind i den rigtige indpakning før returnering accepteres. 
Køber betaler returforsendelsen.
I tilfælde af returnering skriv den dato, du sender øreringene retur på, på den vedlagte seddel, og send brevet til: 

 

aurora univers

c/o Rebekka Juul Bruun

Istedgade 23, 5. tv

1650 København V 
Danmark

Refundering 
Når returforsendelsen modtages og er accepteret, vil pengene gå ind på det betalingskort, som er brugt ved købet. Vær opmærksom på, der kan gå mellem 5 til 10 hverdage før pengene kan ses på kontoen. Det afhænger af banken.